Målare i Tjällmo

Annons:

Målare i Tjällmo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tjällmo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tjällmo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tjällmo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tjällmo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tjällmo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tjällmo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tjällmo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tjällmo.

Segerholms Måleri
Hultängsv. 32
590 34 Tjällmo


SK Måleri & Skulptering
Vilkhyttan 64
590 34 Tjällmo


Kjell Broomés Måleri AB
Hultängsv. 42
590 34 Tjällmo

Annons:

Kostnad för målare i Tjällmo

Pris och kostnad för målare i Tjällmo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tjällmo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tjällmo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tjällmo.

Målarfakta om Tjällmo

I Tjällmo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tjällmo:

Tjällmo är en tätort i Motala kommun. Den är belägen längs länsväg 211, 20 km norr om sjön Boren och är kyrkbyn i Tjällmo socken. På orten finns (2016) bland annat en grundskola, en livsmedelsbutik och ett gatukök. Tjällmo har kollektivtrafik genom Östgötatrafikens landsbygdslinje 623 från Borensberg.

Yta: 71,11 hektar
Invånarantal: 557, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tjällmo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tjällmo.

I Tjällmo fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tjällmo. Om du ändå inte hittar någon målare i Tjällmo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.