Målare i Sturefors

Annons:

Målare i Sturefors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sturefors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sturefors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sturefors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sturefors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sturefors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sturefors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sturefors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sturefors.

Krohns Måleri & Lackering
Sätra Sjöåsen
590 55 STUREFORS

Annons:

Kostnad för målare i Sturefors

Pris och kostnad för målare i Sturefors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sturefors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sturefors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sturefors.

Målarfakta om Sturefors

I Sturefors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sturefors:

Sturefors är en tätort i Linköpings kommun, Östergötlands län och kyrkby i Vists socken. Samhället ligger en dryg mil sydost om Linköping. De flesta invånare pendlar till Linköping där de stora arbetsplatserna är SAAB och universitetssjukhuset.

Yta: 104,97 hektar
Invånarantal: 2229, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sturefors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sturefors.

I Sturefors fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sturefors. Om du ändå inte hittar någon målare i Sturefors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.