Målare i Söderköping

Annons:

Målare i Söderköping - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Söderköping som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 16 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Söderköping. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Söderköping som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Söderköping för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Söderköping som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Söderköping

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Söderköping vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Söderköping.

Måleriservice i Östergötland AB
Borgmästareg. 5
614 30 SÖDERKÖPING


BK Måleri & Montage
Målslätten Beckebo
614 92 SÖDERKÖPING


Sundberg Måleri och Entreprenad AB
Kompassg. 13
614 33 Söderköping


Galleri Rådhuset
Rådhustorget
614 34 SÖDERKÖPING


Fredrik P:S Allservice i Söderköping
Däldg. 10
614 32 SÖDERKÖPING


Målarstudion
Norrköpingsvägen
614 34 SÖDERKÖPING


Anders Sture Sjölander
Fröberga Lönneberga 1
614 93 Söderköping


Tenselius Måleri
Magasinsg. 5 B
614 34 SÖDERKÖPING


Kohlstad Måleri AB
L. Kolstad 2
614 92 SÖDERKÖPING


E A:s Måleri
Skönberga Solliden
614 93 Söderköping


Barks Måleri & Dekoration AB
Mogata Björkliden
614 90 SÖDERKÖPING


Bk Måleri O Montage KB
Beckebo
614 92 SÖDERKÖPING


Kohlstad Måleri AB
L. Kolstad 2
614 92 SÖDERKÖPING


Lacken Industri & Billack HB
Margaretag. 25
614 31 Söderköping


Bläster Måleri Service Bms
Fillingerum Åldersro
614 93 Söderköping


Västra Husby Måleri AB
V. Husby Ringby
614 94 SÖDERKÖPING

Annons:

Kostnad för målare i Söderköping

Pris och kostnad för målare i Söderköping kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Söderköping. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Söderköping kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Söderköping.

Målarfakta om Söderköping

I Söderköping finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Söderköping:

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Söderköping om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Söderköping.

I Söderköping fanns det totalt 16 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Söderköping. Om du ändå inte hittar någon målare i Söderköping som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.