Målare i Skänninge

Annons:

Målare i Skänninge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skänninge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skänninge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skänninge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skänninge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skänninge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skänninge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skänninge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skänninge.

MatteS Måleri & Interiör
St. Skonberga 1
596 93 Skänninge


SOFAB
Östanåg. 1
596 34 SKÄNNINGE


G. Jonssons Måleri
Ringg. 8
596 32 SKÄNNINGE


Kallhälls Måleri AB
070 - 328 26 45


Annons:

Kostnad för målare i Skänninge

Pris och kostnad för målare i Skänninge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skänninge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skänninge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skänninge.

Målarfakta om Skänninge

I Skänninge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skänninge:

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skänninge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skänninge.

I Skänninge fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skänninge. Om du ändå inte hittar någon målare i Skänninge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.