Målare i Ringarum

Annons:

Målare i Ringarum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ringarum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ringarum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ringarum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ringarum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ringarum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ringarum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ringarum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ringarum.

KustmålarN i Valdemarsvik AB
L. Norrbyv. 1
610 41 RINGARUM


Gusums Måleriservice, Kenneth Öhr
Mixdala 4
610 41 RINGARUM

Annons:

Kostnad för målare i Ringarum

Pris och kostnad för målare i Ringarum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ringarum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ringarum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ringarum.

Målarfakta om Ringarum

I Ringarum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ringarum:

Ringarum är en tätort i Valdemarsviks kommun i Östergötlands län och kyrkby i Ringarums socken. Ringarum är beläget vid E22:an mellan Söderköping och Valdemarsvik i sydöstra delen av Östergötland.

Yta: 92,25 hektar
Invånarantal: 577, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ringarum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ringarum.

I Ringarum fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ringarum. Om du ändå inte hittar någon målare i Ringarum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.