Målare i Rimforsa

Annons:

Målare i Rimforsa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Rimforsa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Rimforsa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Rimforsa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Rimforsa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Rimforsa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Rimforsa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Rimforsa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Rimforsa.

Kinda Måleri AB
Strandpromenaden 5
590 43 Rimforsa


Jantes Färg o. Måleri
Kullav. 7
590 43 Rimforsa

Annons:

Kostnad för målare i Rimforsa

Pris och kostnad för målare i Rimforsa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Rimforsa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Rimforsa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Rimforsa.

Målarfakta om Rimforsa

I Rimforsa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Rimforsa:

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Rimforsa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Rimforsa.

I Rimforsa fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Rimforsa. Om du ändå inte hittar någon målare i Rimforsa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.