Målare i Ödeshög

Annons:

Målare i Ödeshög - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ödeshög som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ödeshög. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ödeshög som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ödeshög för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ödeshög som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ödeshög

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ödeshög vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ödeshög.

Ödeshögs Färg & Liftarbete
Siggeryd
599 91 ödeshög


Liljeqvist Konst
Omberg Granslund
599 93 ödeshög


Ödeshögs Måleri & Färg AB
Stava Gammelgård
599 91 ödeshög


Lillhagen Måleritjänst AB
Pikatorp 4
599 93 ödeshögSkölds Måleri i Ödeshög AB
Heda


Alsa Färg & Måleri AB
Bryggarev. 14
599 33 ödeshög


Ödeshögs Färg och Måleri
Börstabol 4
599 91 ödeshög

Annons:

Kostnad för målare i Ödeshög

Pris och kostnad för målare i Ödeshög kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ödeshög. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ödeshög kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ödeshög.

Målarfakta om Ödeshög

I Ödeshög finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ödeshög:

Ödeshög är en tätort och centralort i Ödeshögs kommun i Östergötlands län. I Ödeshög finns Ödeshögs kyrka och en hembygdsgård. Det finns ett antal restauranger runt torget.

Yta: 241,05 hektar
Invånarantal: 2572, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ödeshög om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ödeshög.

I Ödeshög fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ödeshög. Om du ändå inte hittar någon målare i Ödeshög som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.