Målare i Mantorp

Annons:

Målare i Mantorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mantorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mantorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mantorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mantorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mantorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mantorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mantorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mantorp.

BjS Måleri
Riddarängsv. 21 B
590 23 Mantorp


Johan Tobias Rikard Ekström
Brädgårdsv. 7
590 18 Mantorp


Willman, Ken
Veta Lövsta 1
590 17 MANTORP

Annons:

Kostnad för målare i Mantorp

Pris och kostnad för målare i Mantorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mantorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mantorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mantorp.

Målarfakta om Mantorp

I Mantorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mantorp:

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mantorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mantorp.

I Mantorp fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mantorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Mantorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.