Målare i Lotorp

Annons:

Målare i Lotorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lotorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lotorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lotorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lotorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lotorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lotorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lotorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lotorp.

Måleriservice Stefan Lindblom
Kvarnsjöv. 12
610 13 LOTORP

Annons:

Kostnad för målare i Lotorp

Pris och kostnad för målare i Lotorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lotorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lotorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lotorp.

Målarfakta om Lotorp

I Lotorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lotorp:

Lotorp är en tätort i Finspångs kommun, utmed vägen mellan Finspång och Vingåker. Lotorps järnbruk anlades 1635 av Gillis de Flon. Bruket lades ned 1916 och större delen skogen och övriga markerna tillhöriga bruket övertogs av Fiskeby fabriks AB som en tid fortsatte att driva Yxvikens sågverk norr om Lotorp.

Yta: 95,91 hektar
Invånarantal: 701, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lotorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lotorp.

I Lotorp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lotorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Lotorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.