Målare i Ljungsbro

Annons:

Målare i Ljungsbro - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungsbro som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungsbro. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungsbro som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungsbro för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungsbro som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungsbro

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungsbro vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungsbro.

ATM Måleritjänst AB
Råleden 11
590 71 Ljungsbro


Hefa Inredningssnickerier
Björkängsg. 7
590 72 LJUNGSBRO


Roland Hallberg Måleri AB
Råleden 7
590 71 Ljungsbro

Annons:

Kostnad för målare i Ljungsbro

Pris och kostnad för målare i Ljungsbro kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungsbro. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungsbro kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungsbro.

Målarfakta om Ljungsbro

I Ljungsbro finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungsbro:

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungsbro om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungsbro.

I Ljungsbro fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungsbro. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungsbro som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.