Målare i Linghem

Annons:

Målare i Linghem - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Linghem som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Linghem. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Linghem som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Linghem för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Linghem som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Linghem

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Linghem vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Linghem.

Gustavssons Måleri AB, Olof
Jubyv. 15
585 62 Linghem


Olof Gustavssons Måleri AB
Jubyv. 15
585 62 Linghem


Ericsons Måleri
070 - 786 92 22Sbr Byggtjänst
Stratomta 1
585 62 Linghem


Ericsons - Måleri
Ryckelösa Bostället 1 A
585 61 LINGHEM

Annons:

Kostnad för målare i Linghem

Pris och kostnad för målare i Linghem kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Linghem. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Linghem kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Linghem.

Målarfakta om Linghem

I Linghem finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Linghem:

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Linghem om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Linghem.

I Linghem fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Linghem. Om du ändå inte hittar någon målare i Linghem som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.