Målare i Kisa

Annons:

Målare i Kisa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kisa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kisa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kisa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kisa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kisa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kisa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kisa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kisa.

MJT-Tjänst
Storg. 5
590 38 KISA


Sören Fors Service AB
Linnég. 20
590 37 KisaCeotvå Isblästring AB
Tidersrums


Björklunds Fasad & Måleri AB
Industriv. 5
590 38 KISA


Sören Fors Måleri AB
Linnég. 20
590 37 KisaFrank Johnssons Måleri Björkfors
Bjärkeryd Karlsberg


Hjeltes snickeri & måleri
Gammelgårdsg. 10
590 36 KISA

Annons:

Kostnad för målare i Kisa

Pris och kostnad för målare i Kisa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kisa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kisa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kisa.

Målarfakta om Kisa

I Kisa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kisa:

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kisa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kisa.

I Kisa fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kisa. Om du ändå inte hittar någon målare i Kisa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.