Målare i Kimstad

Annons:

Målare i Kimstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kimstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kimstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kimstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kimstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kimstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kimstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kimstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kimstad.

Norrköpings Ytbehndling AB - NYAB
Kimstadsv. 63
610 20 Kimstad

Annons:

Kostnad för målare i Kimstad

Pris och kostnad för målare i Kimstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kimstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kimstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kimstad.

Målarfakta om Kimstad

I Kimstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kimstad:

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kimstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kimstad.

I Kimstad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kimstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Kimstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.