Målare i Finspång

Annons:

Målare i Finspång - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Finspång som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Finspång. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Finspång som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Finspång för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Finspång som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Finspång

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Finspång vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Finspång.

Kulturmålarna AB
Ekkällev. 1
612 43 FINSPÅNG


Dn:s Måleri AB
Vallonv. 19
612 30 FINSPÅNG


Målerikonsult Antti Broman AB
Örtagsv. 10
612 94 FINSPÅNG


Karlssons Målerifirma HB, Benny
S. Storängsv. 54 A
612 43 FINSPÅNG


Carstens Måleri
Vistinge 306
612 91 Finspång


Miljömålarna
Skäggebyv. 4
612 44 Finspång


Ahnfeldt, Kent
Stenstorp 301
612 96 FINSPÅNG


J-Måleri
Villav. 26
612 41 FINSPÅNG


J Jansson Måleri AB
Villav. 26
612 41 FINSPÅNGAdam Radoslaw Wojda
Kraftkärrsv. 19 B


Sprutlackering Ragnar Ohlsson
Linköpingsv. 63
612 38 FINSPÅNG


Dn:S Måleri Fastighets AB
Vallonv. 19
612 30 FINSPÅNG

Annons:

Kostnad för målare i Finspång

Pris och kostnad för målare i Finspång kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Finspång. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Finspång kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Finspång.

Målarfakta om Finspång

I Finspång finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Finspång:

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Finspång om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Finspång.

I Finspång fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Finspång. Om du ändå inte hittar någon målare i Finspång som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.