Målare i Boxholm

Annons:

Målare i Boxholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Boxholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Boxholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Boxholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Boxholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Boxholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Boxholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Boxholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Boxholm.

Per-Erik Anderssons Måleri
Brokulla Gård
590 16 Boxholm


Kinds Måleri
Rönnstigen 1
590 11 BOXHOLM


Tapet & Färgpiraten
Nya Timmeröv. 27
590 13 BOXHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Boxholm

Pris och kostnad för målare i Boxholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Boxholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Boxholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Boxholm.

Målarfakta om Boxholm

I Boxholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Boxholm:

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Boxholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Boxholm.

I Boxholm fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Boxholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Boxholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.