Målare i Vretstorp

Annons:

Målare i Vretstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vretstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vretstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vretstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vretstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vretstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vretstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vretstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vretstorp.

Per Edlund Målerifirma
Väla Haga 348
694 95 Vretstorp

Annons:

Kostnad för målare i Vretstorp

Pris och kostnad för målare i Vretstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vretstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vretstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vretstorp.

Målarfakta om Vretstorp

I Vretstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vretstorp:

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vretstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vretstorp.

I Vretstorp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vretstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Vretstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.