Målare i Vintrosa

Annons:

Målare i Vintrosa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vintrosa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vintrosa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vintrosa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vintrosa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vintrosa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vintrosa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vintrosa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vintrosa.

Petterssons Måleri, Lars
Övratorp 315
719 31 VINTROSA


Jörgen Lindberg
Korsg. 6
719 93 VINTROSA


Excellent Surface Sweden AB
Egersta 348
719 95 VINTROSA


Ssan Måleritjänst AB
Latorpsv. 38
719 31 VINTROSAVintrosa Måleri, AB
Dalstadsv. 1 B

Annons:

Kostnad för målare i Vintrosa

Pris och kostnad för målare i Vintrosa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vintrosa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vintrosa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vintrosa.

Målarfakta om Vintrosa

I Vintrosa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vintrosa:

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vintrosa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vintrosa.

I Vintrosa fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vintrosa. Om du ändå inte hittar någon målare i Vintrosa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.