Målare i Sköllersta

Annons:

Målare i Sköllersta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sköllersta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sköllersta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sköllersta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sköllersta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sköllersta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sköllersta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sköllersta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sköllersta.

Åke & Franks Måleri HB
Björkv. 5
697 74 SKÖLLERSTA

Annons:

Kostnad för målare i Sköllersta

Pris och kostnad för målare i Sköllersta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sköllersta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sköllersta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sköllersta.

Målarfakta om Sköllersta

I Sköllersta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sköllersta:

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Yta: 164,18 hektar
Invånarantal: 1131, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sköllersta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sköllersta.

I Sköllersta fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sköllersta. Om du ändå inte hittar någon målare i Sköllersta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.