Målare i Ramsberg

Annons:

Målare i Ramsberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ramsberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ramsberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ramsberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ramsberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ramsberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ramsberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ramsberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ramsberg.

Arne Andersson Måleri i Lindesberg
Torpa 108
711 98 RAMSBERG

Annons:

Kostnad för målare i Ramsberg

Pris och kostnad för målare i Ramsberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ramsberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ramsberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ramsberg.

Målarfakta om Ramsberg

I Ramsberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ramsberg:

Ramsberg är en tätort i Lindesbergs kommun och kyrkbyn i Ramsbergs socken, Västmanland (Örebro län). Orten ligger tre mil norr om Lindesberg och sträcker sig mellan sjöarna Ölsjön och Glien.

Yta: 127,97 hektar
Invånarantal: 257, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ramsberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ramsberg.

I Ramsberg fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ramsberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Ramsberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.