Målare i Pålsboda

Annons:

Målare i Pålsboda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Pålsboda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Pålsboda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Pålsboda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Pålsboda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Pålsboda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Pålsboda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Pålsboda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Pålsboda.

Hessleby Måleri
N. Promenaden 3
697 30 Pålsboda

Annons:

Kostnad för målare i Pålsboda

Pris och kostnad för målare i Pålsboda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Pålsboda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Pålsboda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Pålsboda.

Målarfakta om Pålsboda

I Pålsboda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Pålsboda:

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Pålsboda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Pålsboda.

I Pålsboda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Pålsboda. Om du ändå inte hittar någon målare i Pålsboda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.