Målare i Östansjö

Annons:

Målare i Östansjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Östansjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Östansjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Östansjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Östansjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Östansjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Östansjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Östansjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Östansjö.

Måleri Bo Fredriksson
Sundet Skogalund 129
694 93 östansjö

Annons:

Kostnad för målare i Östansjö

Pris och kostnad för målare i Östansjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Östansjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Östansjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Östansjö.

Målarfakta om Östansjö

I Östansjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Östansjö:

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Östansjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Östansjö.

I Östansjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Östansjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Östansjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.