Målare i Odensbacken

Annons:

Målare i Odensbacken - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Odensbacken som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Odensbacken. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Odensbacken som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Odensbacken för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Odensbacken som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Odensbacken

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Odensbacken vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Odensbacken.

Göthlin, Nils Ivar Vilgott
Åkarv. 3
715 31 Odensbacken


Jimex Invest AB
070 - 301 45 05Tage Kenneth Windahl Mef
Örebrov. 17
715 31 Odensbacken

Annons:

Kostnad för målare i Odensbacken

Pris och kostnad för målare i Odensbacken kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Odensbacken. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Odensbacken kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Odensbacken.

Målarfakta om Odensbacken

I Odensbacken finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Odensbacken:

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Odensbacken om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Odensbacken.

I Odensbacken fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Odensbacken. Om du ändå inte hittar någon målare i Odensbacken som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.