Målare i Lindesberg

Annons:

Målare i Lindesberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lindesberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lindesberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lindesberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lindesberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lindesberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lindesberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lindesberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lindesberg.

Lindesbergs Färghandel AB
Kungsg. 42
711 30 LINDESBERG


Hem & Villaservice I Nerike
Djupdalsg. 7
711 34 LINDESBERG


Mikael Hjelm Fastigheter AB
Sveav. 5 B
711 31 LindesbergStadshagens Måleri AB
Borgmästareg. 10


Ulf Anderssons Måleri
Högstadieplan 89
711 35 Lindesberg

Annons:

Kostnad för målare i Lindesberg

Pris och kostnad för målare i Lindesberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lindesberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lindesberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lindesberg.

Målarfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lindesberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lindesberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Lindesberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.