Målare i Laxå

Annons:

Målare i Laxå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Laxå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Laxå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Laxå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Laxå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Laxå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Laxå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Laxå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Laxå.

Tilab I Laxå AB
Ramunderv. 50 C
695 30 Laxå

Annons:

Kostnad för målare i Laxå

Pris och kostnad för målare i Laxå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Laxå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Laxå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Laxå.

Målarfakta om Laxå

I Laxå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Laxå:

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Laxå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Laxå.

I Laxå fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Laxå. Om du ändå inte hittar någon målare i Laxå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.