Målare i Kopparberg

Annons:

Målare i Kopparberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kopparberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kopparberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kopparberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kopparberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kopparberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kopparberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kopparberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kopparberg.

Risåns Måleri & Färgstation AB
Ljusnarsv. 1
714 30 Kopparberg


Zetterlund, Anders Lennart
Stortorpsv. 9
714 30 Kopparberg


Karman Jakt & Fiske
Konstmästareg. 1
714 30 Kopparberg


Danielssons Måleri
Gruvfogdeg. 10 A
714 30 Kopparberg

Annons:

Kostnad för målare i Kopparberg

Pris och kostnad för målare i Kopparberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kopparberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kopparberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kopparberg.

Målarfakta om Kopparberg

I Kopparberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kopparberg:

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kopparberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kopparberg.

I Kopparberg fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kopparberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Kopparberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.