Målare i Karlskoga

Annons:

Målare i Karlskoga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Karlskoga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Karlskoga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Karlskoga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Karlskoga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Karlskoga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Karlskoga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Karlskoga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Karlskoga.

Stefans Måleri I Karlskoga AB
Apelv. 6
691 47 Karlskoga


Lugnets Måleri
Charlottastigen 6
691 33 KARLSKOGA


Måla i Värmland
Skogsbov. 19
691 47 Karlskoga


Prinseruds Måleri AB
Magasinsv. 3
691 42 KARLSKOGA


Rolf Bergs Måleri AB
Karlbergsv. 9
691 36 Karlskoga


Ulf Västbergs Måleri AB
Billnäs 527
691 93 KARLSKOGABergs Måleri AB
Gymnasistg. 3


Rosensjös Måleri AB
Rosensjö 909
691 91 KARLSKOGA


Original Måleri Karlskoga, AB
Blockstensv. 14
691 45 Karlskoga


Gabrielssons Måleri KB
Bergsmansg. 29
691 31 KARLSKOGA


Engströms Måleri I Närke AB
Svetsarev. 15
691 37 KARLSKOGAHB 1001 Fynd
Rågv. 17


Måleritjänst Ulf Björk AB
Hangarv. 16 B
691 35 KARLSKOGA

Annons:

Kostnad för målare i Karlskoga

Pris och kostnad för målare i Karlskoga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Karlskoga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Karlskoga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Karlskoga.

Målarfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Karlskoga:

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Karlskoga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Karlskoga. Om du ändå inte hittar någon målare i Karlskoga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.