Målare i Hallsberg

Annons:

Målare i Hallsberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hallsberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hallsberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hallsberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hallsberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hallsberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hallsberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hallsberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hallsberg.

Nilssons Måleri, Berne
V. Storg. 83
694 30 Hallsberg


Stefan Ramström Måleri AB
Korsbergsg. 72
694 37 HALLSBERG


Jonsson, Lars
Ö. Storg. 32
694 31 HALLSBERG


Berne Nilssons Måleri
V. Storg. 83
694 30 Hallsberg


Ålsta Entreprenad KB
Ålsta 162
694 92 HallsbergArvis Arajs
Gränsg


Fredriksson Måleributik AB
S. Allén 34
694 31 HALLSBERG

Annons:

Kostnad för målare i Hallsberg

Pris och kostnad för målare i Hallsberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hallsberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hallsberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hallsberg.

Målarfakta om Hallsberg

I Hallsberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hallsberg:

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hallsberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hallsberg.

I Hallsberg fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hallsberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Hallsberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.