Målare i Hällefors

Annons:

Målare i Hällefors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hällefors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hällefors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hällefors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hällefors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hällefors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hällefors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hällefors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hällefors.

JTP Måleri & Färg AB
Sikforsv. 8
712 34 HÄLLEFORS


TL:s Måleri AB
Gillersv. 25
712 30 HÄLLEFORS


Lars-Olof Johansson Måleri & Rostskydd AB
Gillersv. 23
712 30 HÄLLEFORS


L-G Z Måleri O Entreprenad
Grängshyttan 112
712 91 Hällefors

Annons:

Kostnad för målare i Hällefors

Pris och kostnad för målare i Hällefors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hällefors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hällefors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hällefors.

Målarfakta om Hällefors

I Hällefors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hällefors:

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hällefors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hällefors.

I Hällefors fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hällefors. Om du ändå inte hittar någon målare i Hällefors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.