Målare i Glanshammar

Annons:

Målare i Glanshammar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Glanshammar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Glanshammar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Glanshammar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Glanshammar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Glanshammar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Glanshammar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Glanshammar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Glanshammar.

Slawomir Szlapa
Sjågesta 513
705 96 Glanshammar


Rinkaby Måleri AB
Rinkaby-solberga 307
705 96 GlanshammarMariusz Lubowiecki
Sjågesta

Annons:

Kostnad för målare i Glanshammar

Pris och kostnad för målare i Glanshammar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Glanshammar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Glanshammar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Glanshammar.

Målarfakta om Glanshammar

I Glanshammar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Glanshammar:

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Glanshammar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Glanshammar.

I Glanshammar fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Glanshammar. Om du ändå inte hittar någon målare i Glanshammar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.