Målare i Frövi

Annons:

Målare i Frövi - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Frövi som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Frövi. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Frövi som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Frövi för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Frövi som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Frövi

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Frövi vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Frövi.

Frövi Blästern AB
N. Bang. 28
718 32 FRÖVI

Annons:

Kostnad för målare i Frövi

Pris och kostnad för målare i Frövi kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Frövi. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Frövi kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Frövi.

Målarfakta om Frövi

I Frövi finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Frövi:

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Frövi om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Frövi.

I Frövi fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Frövi. Om du ändå inte hittar någon målare i Frövi som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.