Målare i Fjugesta

Annons:

Målare i Fjugesta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fjugesta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fjugesta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fjugesta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fjugesta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fjugesta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fjugesta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fjugesta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fjugesta.

Eddies Tak Bygg & Entreprenad AB
Logsjö 6
716 91 FJUGESTA


Fjugesta Måleri AB
Sannag. 18
716 31 FJUGESTA


Uffe Målare
V. Göksvala Nybo 3
716 93 FJUGESTA


Lekebergs Måleri
Ö. Långg. 19
716 30 Fjugesta


Lekebergs Måleri AB
Storg. 14
716 30 Fjugesta

Annons:

Kostnad för målare i Fjugesta

Pris och kostnad för målare i Fjugesta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fjugesta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fjugesta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fjugesta.

Målarfakta om Fjugesta

I Fjugesta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fjugesta:

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fjugesta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fjugesta.

I Fjugesta fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fjugesta. Om du ändå inte hittar någon målare i Fjugesta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.