Målare i Fellingsbro

Annons:

Målare i Fellingsbro - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fellingsbro som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fellingsbro. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fellingsbro som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fellingsbro för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fellingsbro som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fellingsbro

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fellingsbro vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fellingsbro.

Färnlidens Måleri AB
Österhammar L. Rothygget 336
732 72 Fellingsbro

Annons:

Kostnad för målare i Fellingsbro

Pris och kostnad för målare i Fellingsbro kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fellingsbro. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fellingsbro kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fellingsbro.

Målarfakta om Fellingsbro

I Fellingsbro finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fellingsbro:

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fellingsbro om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fellingsbro.

I Fellingsbro fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fellingsbro. Om du ändå inte hittar någon målare i Fellingsbro som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.