Målare i Degerfors

Annons:

Målare i Degerfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Degerfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Degerfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Degerfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Degerfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Degerfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Degerfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Degerfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Degerfors.

Milab i Degerfors AB
Kranv. 6
693 33 DEGERFORS


Os Blästring & Rostskydd AB
Raka v. 16
693 35 DEGERFORS


Milsems Måleri
Mobråten 151
693 92 Degerfors

Annons:

Kostnad för målare i Degerfors

Pris och kostnad för målare i Degerfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Degerfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Degerfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Degerfors.

Målarfakta om Degerfors

I Degerfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Degerfors:

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Degerfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Degerfors.

I Degerfors fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Degerfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Degerfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.