Målare i Askersund

Annons:

Målare i Askersund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Askersund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Askersund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Askersund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Askersund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Askersund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Askersund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Askersund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Askersund.

MB Engström Måleri
Gårdsjög. 30
696 32 Askersund


Perssons Måleri AB, L
Nyponv. 14
696 34 Askersund


Bernt Karlsson Måleri AB
Ljungås
696 92 Askersund


Petterssons Måleri AB, Tore
Odonv. 2
696 34 Askersund


Berga Måleri I Gillinge AB
Drottning Kristinas v. 3
696 30 Askersund


Linbo Bygg & Måleri HB
Norströmsg. 14
696 30 Askersund

Annons:

Kostnad för målare i Askersund

Pris och kostnad för målare i Askersund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Askersund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Askersund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Askersund.

Målarfakta om Askersund

I Askersund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Askersund:

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Askersund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Askersund.

I Askersund fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Askersund. Om du ändå inte hittar någon målare i Askersund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.