Målare i Åsbro

Annons:

Målare i Åsbro - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åsbro som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åsbro. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åsbro som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åsbro för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åsbro som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åsbro

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åsbro vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åsbro.

P.E. Lindströms Måleri AB
Maskinv. 11
694 60 ÅSBRO

Annons:

Kostnad för målare i Åsbro

Pris och kostnad för målare i Åsbro kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åsbro. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åsbro kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åsbro.

Målarfakta om Åsbro

I Åsbro finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åsbro:

Åsbro är en tätort i Askersunds kommun, cirka 15 km norr om Askersund. Orten ligger alldeles intill sjön Tisaren. 1905 förlades ett mindre impregneringsverk för slipers till Åsbro. Det flyttades då från Mariedamm, och tillhörde Statens Järnvägar.

Yta: 217,35 hektar
Invånarantal: 1164, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åsbro om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åsbro.

I Åsbro fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åsbro. Om du ändå inte hittar någon målare i Åsbro som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.