Målare i Zinkgruvan

Annons:

Målare i Zinkgruvan - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Zinkgruvan som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Zinkgruvan. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Zinkgruvan som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Zinkgruvan för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Zinkgruvan som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Zinkgruvan

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Zinkgruvan vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Zinkgruvan.

Ferb Energi AB
Knallav. 16
696 76 ZINKGRUVANHolmans Måleri
Lindängsv. 9

Annons:

Kostnad för målare i Zinkgruvan

Pris och kostnad för målare i Zinkgruvan kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Zinkgruvan. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Zinkgruvan kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Zinkgruvan.

Målarfakta om Zinkgruvan

I Zinkgruvan finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Zinkgruvan:

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 391, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Zinkgruvan om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Zinkgruvan.

I Zinkgruvan fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Zinkgruvan. Om du ändå inte hittar någon målare i Zinkgruvan som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.