Målare i Kumla

Annons:

Målare i Kumla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kumla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kumla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kumla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kumla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kumla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kumla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kumla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kumla.

Se Se Sextio AB
Lövstag. 9
692 33 KUMLA


Tabs Service
Ängabacken 21
692 36 Kumla


Holgerssons Måleri
Hagag. 19
692 32 Kumla


Willéns Måleri AB
Marielundsg. 3
692 31 KUMLA


Haglund Plåtmåleri AB
Gränby 306
692 92 Kumla


Målericenter AB
Sörbyv. 43
692 34 Kumla


Målericenter Thomas Eriksson AB
Kvarng. 54
692 35 KUMLA


Närkes Måleri AB
Marsv. 1
692 34 Kumla


Svela Måleri AB
Marsv. 2
692 34 Kumla


Karlsson, Kjell Sture Henry
Götg. 8
692 30 Kumla

Annons:

Kostnad för målare i Kumla

Pris och kostnad för målare i Kumla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kumla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kumla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kumla.

Målarfakta om Kumla

I Kumla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kumla:

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kumla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kumla.

I Kumla fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kumla. Om du ändå inte hittar någon målare i Kumla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Örebro.