Målare i Vuollerim

Annons:

Målare i Vuollerim - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vuollerim som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vuollerim. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vuollerim som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vuollerim för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vuollerim som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vuollerim

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vuollerim vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vuollerim.

Lindqvist Fastigheter & Service I Vuolle
Bodenv. 48
960 30 VUOLLERIM


Vuollerims Måleri AB
Industriv. 2
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Kostnad för målare i Vuollerim

Pris och kostnad för målare i Vuollerim kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vuollerim. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vuollerim kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vuollerim.

Målarfakta om Vuollerim

I Vuollerim finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vuollerim:

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vuollerim om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vuollerim.

I Vuollerim fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vuollerim. Om du ändå inte hittar någon målare i Vuollerim som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.