Målare i Vittangi

Annons:

Målare i Vittangi - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vittangi som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vittangi. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vittangi som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vittangi för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vittangi som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vittangi

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vittangi vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vittangi.

FlorjanS Måleri & Byggtjänst
Bastug. 14
980 10 Vittangi

Annons:

Kostnad för målare i Vittangi

Pris och kostnad för målare i Vittangi kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vittangi. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vittangi kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vittangi.

Målarfakta om Vittangi

I Vittangi finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vittangi:

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vittangi om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vittangi.

I Vittangi fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vittangi. Om du ändå inte hittar någon målare i Vittangi som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.