Målare i Vistträsk

Annons:

Målare i Vistträsk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vistträsk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vistträsk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vistträsk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vistträsk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vistträsk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vistträsk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vistträsk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vistträsk.

Bohlins BMM AB
Köpmang. 29
942 91 Vistträsk

Annons:

Kostnad för målare i Vistträsk

Pris och kostnad för målare i Vistträsk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vistträsk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vistträsk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vistträsk.

Målarfakta om Vistträsk

I Vistträsk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vistträsk:

Vistträsk är en tätort i Älvsbyns kommun. Byn ligger vid riksväg 94 ca 18 km väster om Älvsbyn Orten är belägen 17 km väster om Älvsbyn och 18 km söder om Vidsel vid sjön Södra Vistträsket och utmed riksväg 94. I Vistträsk finns en lanthandel för de viktigaste behoven, det finns även fin sjö att bada och fiska i.

Yta: 42,62 hektar
Invånarantal: 248, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vistträsk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vistträsk.

I Vistträsk fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vistträsk. Om du ändå inte hittar någon målare i Vistträsk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.