Målare i Vidsel

Annons:

Målare i Vidsel - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vidsel som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vidsel. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vidsel som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vidsel för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vidsel som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vidsel

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vidsel vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vidsel.

Krokowski Renovering och Städ HB
Tallv. 16
942 95 Vidsel

Annons:

Kostnad för målare i Vidsel

Pris och kostnad för målare i Vidsel kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vidsel. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vidsel kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vidsel.

Målarfakta om Vidsel

I Vidsel finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vidsel:

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Yta: 74,16 hektar
Invånarantal: 533, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vidsel om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vidsel.

I Vidsel fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vidsel. Om du ändå inte hittar någon målare i Vidsel som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.