Målare i Råneå

Annons:

Målare i Råneå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Råneå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Råneå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Råneå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Råneå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Råneå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Råneå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Råneå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Råneå.

Råneå Bläster & Fasad
Böle 350
955 91 Råneå


Hööks Städservice AB
Tallhedsv. 20
955 32 RÅNEÅ

Annons:

Kostnad för målare i Råneå

Pris och kostnad för målare i Råneå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Råneå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Råneå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Råneå.

Målarfakta om Råneå

I Råneå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Råneå:

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Råneå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Råneå.

I Råneå fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Råneå. Om du ändå inte hittar någon målare i Råneå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.