Målare i Piteå

Annons:

Målare i Piteå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Piteå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Piteå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Piteå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Piteå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Piteå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Piteå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Piteå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Piteå.

Sanfridssons Måleri AB
Källbog. 6
941 63 PITEÅ


Pär Lundströms Måleri Och Färg AB
Oktanv. 4
941 38 PITEÅ


Nordells Måleri & Dekor AB
Krang. 29
941 48 Piteå


Norrlands Måleri
S. Pitholmsv. 14
941 43 PITEÅ


Hjerpes Måleri AB
Källbog. 6
941 63 PITEÅ


Lidströms Måleri och Alltjänst AB
Kolmilav. 76
941 34 PITEÅPiteå Byggentreprenad & Måleri AB
Tistelv


Lundgrens Måleri AB, Arne
Nyg. 127
941 36 PITEÅ


Tapet & Måleritjänst, Jan Lundberg
Vägen söderut 10
941 65 PITEÅ


Björkman & Björkman AB
Klumg. 36
941 64 Piteå

Annons:

Kostnad för målare i Piteå

Pris och kostnad för målare i Piteå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Piteå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Piteå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Piteå.

Målarfakta om Piteå

I Piteå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Piteå:

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Piteå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Piteå.

I Piteå fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Piteå. Om du ändå inte hittar någon målare i Piteå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.