Målare i Pajala

Annons:

Målare i Pajala - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Pajala som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Pajala. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Pajala som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Pajala för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Pajala som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Pajala

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Pajala vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Pajala.

Lasses Golv O Måleri
Erkheikki 118
984 91 Pajala


Tores
Torgg. 5
984 31 Pajala

Annons:

Kostnad för målare i Pajala

Pris och kostnad för målare i Pajala kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Pajala. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Pajala kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Pajala.

Målarfakta om Pajala

I Pajala finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Pajala:

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Pajala om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Pajala.

I Pajala fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Pajala. Om du ändå inte hittar någon målare i Pajala som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.