Målare i Övertorneå

Annons:

Målare i Övertorneå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Övertorneå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Övertorneå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Övertorneå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Övertorneå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Övertorneå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Övertorneå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Övertorneå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Övertorneå.

Utbildning Nord
Skolv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ


Kaarles Färg & Måleri AB
Matarengiv. 23
957 31 ÖVERTORNEÅ


Sturk, Sören
Matarengiv. 65
957 32 övertorneå


Modig, Bengt
Syrenv. 19
957 32 övertorneå

Annons:

Kostnad för målare i Övertorneå

Pris och kostnad för målare i Övertorneå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Övertorneå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Övertorneå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Övertorneå.

Målarfakta om Övertorneå

I Övertorneå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Övertorneå:

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Övertorneå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Övertorneå.

I Övertorneå fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Övertorneå. Om du ändå inte hittar någon målare i Övertorneå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.