Målare i Överkalix

Annons:

Målare i Överkalix - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Överkalix som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Överkalix. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Överkalix som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Överkalix för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Överkalix som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Överkalix

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Överkalix vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Överkalix.

Anderssons Ren O Vilt AB
Granträsk 7
956 99 ÖVERKALIX


Beckmans Måleri, AB
Älvg. 13
956 31 ÖVERKALIX


Xpertmåleri I Norr AB
Allsån 19
956 92 överkalix


Norr Måleri AB
Industriv. 2
956 23 överkalix


T. Karlsson Måleri
Boheden 3
956 93 ÖVERKALIX


Gårdskarln I Överkalix AB
Vännäsberget Stickersv. 2
956 92 överkalixNilssons Måleri I Överkalix
Nyg. 10

Annons:

Kostnad för målare i Överkalix

Pris och kostnad för målare i Överkalix kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Överkalix. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Överkalix kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Överkalix.

Målarfakta om Överkalix

I Överkalix finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Överkalix:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Överkalix om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Överkalix.

I Överkalix fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Överkalix. Om du ändå inte hittar någon målare i Överkalix som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.