Målare i Öjebyn

Annons:

Målare i Öjebyn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Öjebyn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Öjebyn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Öjebyn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Öjebyn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Öjebyn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Öjebyn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Öjebyn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Öjebyn.

Bergström Måleri AB, B
Hammarv. 11
943 36 öjebyn

Annons:

Kostnad för målare i Öjebyn

Pris och kostnad för målare i Öjebyn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Öjebyn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Öjebyn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Öjebyn.

Målarfakta om Öjebyn

I Öjebyn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Öjebyn:

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan kan du läsa mer om orten Öjebyn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Öjebyn.

I Öjebyn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Öjebyn. Om du ändå inte hittar någon målare i Öjebyn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.