Målare i Norrfjärden

Annons:

Målare i Norrfjärden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Norrfjärden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Norrfjärden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Norrfjärden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Norrfjärden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Norrfjärden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Norrfjärden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Norrfjärden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Norrfjärden.

Rosbergs Tak & Industri AB
Håkansöv. 29
945 31 NORRFJÄRDENBurmans Måleri Allservice & Fastigheter AB
Porsnäsv

Annons:

Kostnad för målare i Norrfjärden

Pris och kostnad för målare i Norrfjärden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Norrfjärden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Norrfjärden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Norrfjärden.

Målarfakta om Norrfjärden

I Norrfjärden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Norrfjärden:

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Norrfjärden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Norrfjärden.

I Norrfjärden fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Norrfjärden. Om du ändå inte hittar någon målare i Norrfjärden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Norrbotten.