Målare - Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna

Annons:

Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Kiruna. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Kiruna kan du ta kontakt med Mats & Jommen Golv & Måleri AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Kiruna. Mats & Jommen Golv & Måleri AB är ett av flera målerier i Kiruna som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna.

Mats & Jommen Golv & Måleri AB
Matojärvig. 28
981 35 Kiruna
0980 - 101 08


Karta och vägbeskrivning till Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Kiruna.

Mats & Jommen Golv & Måleri AB
Matojärvig. 28
981 35 Kiruna
0980 - 101 08

Annons:

Pris på målning i Kiruna - Mats & Jommen Golv & Måleri AB

pris för målning varierar mellan Mats & Jommen Golv & Måleri AB och andra målare i Kiruna så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Kiruna samt i hela Norrbotten. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Kiruna.

Kommenterat om Mats & Jommen Golv & Måleri AB i Kiruna