Målare - Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna

Annons:

Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Kiruna. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Kiruna kan du ta kontakt med Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Kiruna. Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB är ett av flera målerier i Kiruna som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna.

Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna
070 - 315 83 51


Karta och vägbeskrivning till Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Kiruna.

Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB
Skytteg. 22
981 37 Kiruna
070 - 315 83 51

Annons:

Pris på målning i Kiruna - Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB

pris för målning varierar mellan Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB och andra målare i Kiruna så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Kiruna samt i hela Norrbotten. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Kiruna.

Kommenterat om Bygg & Måleritjänst I Kiruna AB i Kiruna